Over ABC

ABC learning design is een High-Energy hands-on curriculumontwikkeling workshop ontwikkeld aan de UCL. In slechts 90 minuten werken onderwijs teams samen om een visueel ' storyboard ' te maken. Het storyboard bestaat uit pre-gedrukte kaarten die het type en de volgorde van de leeractiviteiten (zowel online als offline) die nodig zijn om de module of programma leerresultaten te voldoen.

ABC workshops Explained (4 ′)

Assessment methoden, cross-programmathema's en institutioneel beleid zijn allemaal geïntegreerd in het proces. De sleutel tot deze aanpak is tempo, engagement en samenwerking. ABC is gevonden bijzonder nuttig voor nieuwe Programma's of die veranderen in een online of meer blended formaat. De aanpak genereert een hoge mate van engagement, creatieve geïnformeerde dialoog en groep reflectie over Curriculum Design onder zelfs tijd-arme academici.

ABC is ontwikkeld door Clive Young en Nataša Perović in 2014, gebaseerd op de leertypes van professor Diana Laurillard (2012).

ABC werd geproeft door 2015, 2016 en 2017 in meer dan 90 zittingen. De meeste van deze zijn op de UCL, waar meer dan 400 faculteit hebben co-ontworpen meer dan 120 modules. Meer dan 100 UCL studenten hebben ook deelgenomen.

ABC is ook gerund door een uitnodiging aan vele andere universiteiten en hogescholen in heel Europa en daarbuiten. Meer dan 500 academici en leerkrachten hebben hieraan deelgenomen, die een reeks disciplines uit de medische wetenschappen vertegenwoordigden door middel van engineering tot onderwijs en sociale wetenschappen.

Lees meer over ABC op de UCL blogs…

Leave a Reply