Due to the current situation with COVID-19 we are sharing ways to run Online ABC Learning Design workshops.

Fortrolighedspolitik

Om denne hjemmeside

Hjemmesiden er blevet udviklet som en del af et Erasmus +-finansieret projekt kaldet ABC til VLE i partnerskab med 13 videregående uddannelsesinstitutioner i hele Europa. Webstedets adresse er: https://abc-ld.org.

Projekt medlemsgruppen Erasmus + ABC til VLE omfatter følgende organisationer.

  • University College London (UCL)-lead partner.
  • Dublin City University (DCU).
  • Helsingin yliopisto.
  • Katholieke Universiteit Leuven.
  • Katholieke Hogeschool Vives Zuid.
  • Professionshøjskolen Absalon S/I.
  • Sorbonne universite.
  • Sveuciliste U Zagrebu Sveucilisni Racunski Centar (SRCE).
  • Tallinn Universitet.
  • Universiteit van Amsterdam.
  • Universita degli Studi di Milano.
  • Universitatea Politehnica Timisoara.
  • Oxford University-associeret partner.

UCL og de associerede projektpartnere respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data.

Læs venligst denne fortrolighedserklæring omhyggeligt – den beskriver, hvorfor og hvordan vi indsamler og bruger personlige data og giver oplysninger om dine rettigheder. Det gælder for personoplysninger, der leveres til os, både af enkeltpersoner selv eller af tredjeparter og supplerer følgende bredere UCL generelle fortrolighedserklæring.

Hvem vi er

Denne hjemmeside er dedikeret til udbredelsen af ABC Learning design Toolkit, som blev udviklet på UCL, og forvaltes af UCL digital Education team. Digital Education-teamet er en del af afdelingen for informationstjenester på University College London (UCL).

UCL, er et selskab, der er stiftet af Royal charter (nummer RC 000631), og sammen med de projektpartnere, der er anført ovenfor, afgør, hvordan og hvorfor dine personlige data behandles. Det betyder, at UCL er en "controller" af dine personoplysninger med henblik på databeskyttelseslovgivningen sammen med de andre projektpartnere.

Hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem

PersonLige data eller personlige oplysninger betyder alle oplysninger om en person, som den pågældende person kan identificeres fra. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er blevet fjernet (anonyme data).

Vi indsamler oplysninger om dig med henblik på at køre denne hjemmeside og de samfund i den. Dette omfatter dit navn, e-mailadresse, den institution, du er tilknyttet, alle profilbilleder, du uploader, og andre oplysninger, du deler via din profil.

Hvis du tilmelder dig en gruppe på dette websted, vil dit navn være offentligt synligt som medlem af denne gruppe. Du kan bestemme, hvem der kan se dine profiloplysninger, ved at logge på og klikke på dit navn øverst til højre på siden. Herfra skal du vælge indstillinger > indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, vælge dine indstillinger og derefter gemme.

Kommentarer

Når besøgende forlader kommentarer på sitet indsamler vi de data, der vises i kommentar formularen, og også den besøgendes IP-adresse og browser Brugeragentstreng til at hjælpe spam afsløring.

En anonymiseret streng, der er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet en hash), kan leveres til Gravatar-tjenesten for at se, om du bruger den. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger i Gravatar-tjenesten findes her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, dit profilbillede er synlig for offentligheden i forbindelse med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til hjemmesiden, bør du undgå at uploade billeder med indlejrede lokaliseringsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på hjemmesiden kan downloade og udtrække eventuelle lokaliseringsdata fra billeder på hjemmesiden.

Kontakt formularer

Hvis du kontakter os via denne hjemmeside, vil du blive bedt om at indtaste dit navn og e-mail-adresse med det formål at svare på din forespørgsel.

Cookies

Hvis du efterlader en kommentar på vores hjemmeside, kan du vælge at gemme dit navn, e-mail-adresse og hjemmeside i cookies. Disse er for din bekvemmelighed, så du ikke behøver at udfylde dine oplysninger igen, når du forlader en anden kommentar. Disse cookies vil vare i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi sætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og kasseres, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi også oprette flere cookies for at gemme dine loginoplysninger og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmindstillinger cookies sidste for et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login fortsætte i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookies blive fjernet.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en ekstra cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ingen personlige data og angiver blot post-id'et for den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websites

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f. eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websites opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt den anden hjemmeside.

Disse websites kan indsamle data om dig, bruge cookies, indlejre yderligere tredjepartssporing og overvåge din interaktion med det indlejrede indhold, herunder sporing af din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på denne Hjemmeside.

Analytics

Dette websted bruger Google-tjenester, herunder Google Analytics og indlejrede YouTube-videoer. Din webbrowser sender automatisk oplysninger til Google, herunder din IP-adresse og WEBADRESSEN på den webside, du besøger. Google kan også indstille cookies i din browser eller læse cookies, der allerede findes.

Hvem vi deler dine data med

Personoplysninger, der gives på denne hjemmeside, vil ikke blive overført til nogen anden organisation uden for Erasmus + ABC til VLE-projektgruppen eller uden for det europæiske økonomiske samarbejdsOmråde (EØS).

Adgang til dine personlige oplysninger er begrænset til personale, der har et legitimt behov for at se det med henblik på at udføre deres job på UCL og for projektpartnere, der opfylder formålene med Erasmus + ABC til VLE-projektet.

Hvor længe opbevarer vi dine data

Hvis du efterlader en kommentar, bevares kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende eventuelle opfølgende kommentarer automatisk i stedet for at holde dem i en moderatorkø.

For brugere, der registrerer på vores hjemmeside (hvis nogen), gemmer vi også de personlige oplysninger, de giver i deres brugerprofil. Alle brugere kan til enhver tid se, redigere eller slette deres personlige oplysninger (bortset fra at de ikke kan ændre deres Brugernavn). Webstedsadministratorer kan også se og redigere disse oplysninger.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med henblik på at tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav.

Sådan bruger vi dine personoplysninger

Vi vil kun bruge dine personlige data, når loven giver os mulighed for det. Vi vil oftest bruge dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

• At registrere dig som kunde og administrere vores forhold til dig;

• Til at hjælpe dig med din henvendelse. Her udføres behandlingen af dine oplysninger på grundlag af dit udtrykkelige samtykke;

• At opfylde den retlige forpligtelse over for EU vedrørende Erasmus + ABC til VLE-projektet. Formålet med behandlingen er at forbedre og fremme ABC-metoden.

Lovligt grundlag for behandling

Databeskyttelseslovgivningen kræver, at vi opfylder visse betingelser, før vi får lov til at bruge dine data på den måde, der er beskrevet i denne meddelelse, herunder at have et "lovligt grundlag" for behandlingen. Grundlaget for behandlingen vil være som følger:

  • Offentlig opgave. Behandling af dine personoplysninger kan være nødvendig for udførelsen af en opgave, der udføres i samfundets interesse eller i udøvelsen af offentlig myndighed, der er betroet os. I dette tilfælde vil det sandsynligvis være for hovedformålene med uddannelse, forskning og innovation.
  • Samtykke. Du har givet os dit samtykke til at behandle dine personoplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har en konto på dette websted, eller har forladt kommentarer, kan du anmode om at modtage en eksporteret fil af de personlige data, vi opbevarer om dig, herunder alle data, du har givet os. Du kan også anmode om, at vi sletter alle personlige oplysninger, vi opbevarer om dig. Dette omfatter ikke data, som vi er forpligtede til at opbevare af administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis behandlingen af oplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor. Bemærk, at dette ikke vil påvirke lovligheden af behandling baseret på samtykke, før tilbagetrækningen.

Vi kan også bruge anonymiserede data, hvilket betyder data, som du ikke kan identificeres ud fra, med henblik på:

• Evaluering af tjenesteydelsen

• Uddannelse og forskning Eller

• Fundraising og salgsfremmende formål.

Anonymiserede data kan også bruges i publicerede rapporter eller tidsskrifter og på konferencer.

Under visse omstændigheder kan du have følgende rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forbindelse med dine personoplysninger: • ret t
il at anmode om adgang til dine personoplysninger; • Ret
til at anmode om rettelse af dine personoplysninger; • Ret ti
l at anmode om sletning af dine personoplysninger; • Ret t
il at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger;
• Ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger; •
Ret til at anmode om overførsel af dine personoplysninger; og • ret t
il at trække sit samtykke tilbage.

Hvis du er involveret i projektet gennem en partnerinstitution, kan du kontakte deres databeskyttelsesrådgiver direkte. Links til hver partners fortrolighedspolitik er nedenfor. Hvis du har spørgsmål eller klager over brugen af dine data, kan du kontakte den databeskyttelsesansvarlige for den relevante projektpartner. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte den ledende partner på UCL.

Hvor vi sender dine data

Besøgende kommentarer kan kontrolleres gennem en automatiseret spam afsløring tjeneste.

Kontaktoplysninger

Du kan også kontakte UCL ved at telefonere + 44 (0) 20 7679 2000 eller ved at skrive til: University College London, Gower Street, London WC1E 6BT.

Bemærk, at UCL har udnævnt en data beskyttelses rådgiver. Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedserklæring, herunder eventuelle anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte vores data Protection officer ved hjælp af nedenstående oplysninger:

Yderligere oplysninger

Sådan beskytter vi dine data

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personoplysninger utilsigtet mistes, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller videregives.

Hvilke procedurer for databrud vi har på plads

Vi har etableret procedurer til at håndtere eventuelle formodede brud på persondatasikkerheden og vil underrette dig og enhver gældende regulator om et brud, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Vi modtager ikke data fra nogen tredjeparter, uden for de organisationer, der er involveret i ABC til VLE Erasmus + projekt, som anført ovenfor.

Hvilken automatiseret beslutningstagning og/eller profilering vi gør med brugerdata

Vi påtager os ikke nogen automatiseret beslutningstagning eller profilering med de angivne brugerdata.

Klager

Du har også ret til at indgive en klage til informations kommissærens kontor (ICO) (Det Forenede Kongeriges tilsynsmyndighed for databeskyttelse).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!