Due to the current situation with COVID-19 we are sharing ways to run Online ABC Learning Design workshops.

Privaatsuspoliitika

Teave selle veebisaidi kohta

Veebisait on välja töötatud osana Erasmus + rahastatud projektist, mida nimetatakse ABC-ks, koostöös 13 kõrgharidusasutustega kogu Euroopas. Veebisaidi aadress on: https://abc-ld.org.

Erasmus + ABC VLE projekti liikmesrühma kuuluvad järgmised organisatsioonid.

  • University College London (UCL)-juhtiv partner.
  • Dublini linna Ülikoolis (DCU).
  • "Väga"
  • Katholieke Universiteit Leuven.
  • Katholieke Hogeschool Vives Zuid.
  • Professionshojskolen Absalon S/I.
  • Sorbonne ' i Universite.
  • Sveuciliste U Zagrebu Sveucilisni Racunski Centar (SRCE).
  • Tallinna Ülikool.
  • See on buss.
  • Universita degli studi di Milano.
  • (Universitatea Politehnica Timisoara).
  • Oxfordi ülikool-partner.

UCL ja assotsieerunud projektipartnerid järgivad teie privaatsust ja on pühendunud teie isikuandmete kaitsele.

Palun lugege seda privaatsusteatist hoolikalt – see kirjeldab, miks ja kuidas me isikuandmeid kogume ja kasutame ning mis annab teavet teie õiguste kohta. Seda kohaldatakse meile edastatud isikuandmete suhtes nii üksikisikute endi kui ka kolmandate isikute poolt ning täiendab järgmist laiemat UCL-i üldist privaatsusteatist.

Kes me oleme

See veebileht on pühendatud UCL-is arendatud ABC Learning Design tööriistakomplekti levitamisele, mida haldab UCL-i Digitaalhariduse töörühm. Digitaalhariduse töörühm kuulub University College London (UCL) teabeteenuste osakonna juurde.

UCL on kuninglik harta (number RC 000631) asutatud äriühing, kes koos ülalloetletud projektipartneritega määrab, kuidas ja miks teie isikuandmeid töödeldakse. See tähendab, et UCL on teie isikuandmete "vastutav töötleja" isikuandmete kaitse seaduse tähenduses koos teiste projektipartneritega.

Milliseid isikuandmeid me kogume ja miks me seda kogume

Isikuandmed või isikuandmed – igasugune teave üksikisiku kohta, kellelt seda isikut saab identifitseerida. See ei sisalda andmeid, kus identiteet on eemaldatud (anonüümsed andmed).

Kogume teie kohta teavet selleks, et selle veebisaidi ja selle kogukondade vahel töötaks. See hõlmab teie nime, e-posti aadressi, institutsiooni, kellega olete seotud, kõik teie üleslaaditud profiilipildid ja muud andmed, mida jagate oma profiili kaudu.

Kui liitute sellel saidil asuva rühmaga, on teie nimi selle rühma liikmena avalikult nähtav. Saate otsustada, kes näeb teie profiiliteavet, logides sisse ja klõpsates oma nime lehe ülaosas paremal. Siit valige sätted > privaatsussätted, valige oma suvandid ja seejärel salvestage.

Kommentaarid

Kui külastajad jätavad saidi kommentaare, kogume kommentaaride vormil esitatud andmeid ja ka külastaja IP-aadressi ja brauseri kasutajaagendi stringi, et aidata rämpsposti tuvastamist.

Teie e-posti aadressist (nimetatakse ka Hash) loodud anonüümseks stringiks võib pakkuda Gravatar teenust, et näha, kas kasutate seda. Gravatar teenuse privaatsuseeskirjad on saadaval siin: https://automattic.com/privacy/. Pärast kommentaari kinnitamist on teie profiilipilt avalikkusele nähtav teie kommentaari kontekstis.

Media

Kui laadite pilte veebisaidile, peaksite vältima piltide üleslaadimist manustatud asukohaandmetega (EXIF GPS). Veebisaidi külastajad saavad alla laadida ja ekstraktida veebilehel olevate piltide asukohaandmeid.

Kontakt vormid

Kui te kasutate meiega selle veebilehe kaudu, palutakse teil sisestada oma nimi ja e-posti aadress, et vastata teie päringule.

Küpsised

Kui jätad kommentaari meie saidil, võid valida, kas salvestada oma nimi, meiliaadress ja veebileht küpsistes. Need on teie mugavuse huvides nii, et te ei pea oma andmeid uuesti täitma, kui jätate veel ühe kommentaari. Need küpsised kestavad ühe aasta.

Kui teil on konto ja logite sellesse saidile, siis me seame ajutise küpsise, et teha kindlaks, kas teie brauser aktsepteerib küpsiseid. See küpsis ei sisalda isiklikke andmeid ja see hüljatakse brauseri sulgemisel.

Kui logite sisse, siis SEADISTAME ka mitu küpsist, et salvestada sisselogimisteavet ja ekraani kuvamisvalikuid. Login küpsised kestab kaks päeva ja ekraani Valikud küpsised kestab aasta. Kui valite "mäleta mind", teie sisselogimine kestab kaks nädalat. Kui logite oma kontolt välja, siis sisselogimisküpsised eemaldatakse.

Kui redigeerite või avaldate artiklit, salvestatakse teie brauserisse täiendav küpsis. See küpsis ei sisaldab isiklikke andmeid ja lihtsalt näitab äsja redigeeritud artikli postituse ID-ga. See aegub 1 päeva pärast.

Manustatud sisu teistelt veebisaitidelt

Selle saidi artiklid võivad sisaldada manussisu (nt videoid, pilte, artikleid jne). Manustatud sisu teistelt veebisaitidelt käitub täpselt samamoodi nagu siis, kui külastaja on külastanud teist veebisaiti.

Need veebisaidid võivad koguda teie kohta andmeid, kasutada küpsiseid, manustada täiendavat kolmanda osapoole jälgimist ja jälgida oma suhtlust selle manustatud sisuga, sealhulgas jälgides teie suhtlust manustatud sisuga, kui teil on konto ja olete sisse logitud Veebilehel.

Analytics

See sait kasutab Google ' i teenuseid, sh Google Analyticsit ja manustatud YouTube ' i videoid. Teie veebibrauser saadab Google ' ile automaatselt teabe, sealhulgas teie IP-aadressi ja teie külastataval veebilehe URL-i. Google võib ka brauseris küpsiseid määrata või juba seal olevaid küpsiseid lugeda.

Kellega me teie andmeid jagame

Veebilehel esitatud isikuandmeid ei edastata ühelegi muule organisatsioonile, mis ei kuulu Erasmus + ABC-sse VLE projekti liikmeks, ega väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP).

Juurdepääs teie isikuandmetele on piiratud töötajatega, kellel on seaduslik vajadus seda näha, et täita oma tööd UCL-is ja projektipartneritele, kes täidavad programmi Erasmus + ABC eesmärke VLE projekti jaoks.

Kui kaua me teie andmeid säilitame

Kui jätate kommentaari, säilitatakse kommentaar ja selle metaandmed lõputult. See on nii, et me saame tunnustada ja kinnitada mis tahes järelmeetmete kommentaarid automaatselt asemel hoida neid modereerimine järjekorda.

Kasutajatele, kes registreerivad meie kodulehel (kui üldse), talletame ka isiklikku teavet, mida nad oma kasutajaprofiilis pakuvad. Kõik kasutajad saavad oma isiklikku teavet igal ajal vaadata, redigeerida või kustutada (välja arvatud, et nad ei saa oma kasutajanime muuta). Veebisaidi administraatorid saavad seda teavet ka vaadata ja redigeerida.

Me säilitame teie isikuandmed ainult niikaua, kui see on vajalik selleks, et täita meie kogutud eesmärke, sealhulgas mis tahes õiguslike, raamatupidamis-või aruandlusnõuete täitmiseks.

Kuidas me teie isiklikke andmeid kasutame?

Kasutame teie isiklikke andmeid ainult siis, kui seadus lubab meil seda teha. Kõige sagedamini kasutame teie isikuandmeid järgmistel juhtudel:

• Registreerida teid kliendina ja hallata meie suhteid teiega;

• Et aidata teil oma järelepärimise. Siin toimub teie andmete töötlemine teie selgesõnalise nõusoleku alusel;

• Täita ELi suhtes õiguslikku kohustust seoses programmi Erasmus + ABC-ga VLE projektiga. Töötlemise eesmärk on parandada ja edendada ABC-meetodit.

Töötlemise seaduslik alus

Andmekaitsealaste õigusaktidega nõutakse, et me kohtume teatud tingimustel, enne kui meil lubatakse teie andmeid kasutada käesolevas teatises kirjeldatud viisil, sealhulgas "seadusliku aluse" töötlemiseks. Töötlemise alus on järgmine:

  • Avalik ülesanne. Teie isikuandmete töötlemine võib osutuda vajalikuks avalikes huvides tehtud ülesande täitmiseks või meile antud avaliku võimu teostamiseks. Sellisel juhul on tõenäoliselt tegemist hariduse, teadusuuringute ja innovatsiooni põhieesmärkidega.
  • Nõusoleku. Olete andnud meile oma nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks.

Millised õigused on teie andmetel

Kui teil on sellel saidil konto või teil on jäänud kommentaare, võite taotleda, et saaksite saada eksporditud andmeid teie kohta, mida me teie kohta kasutame, sealhulgas kõik andmed, mida olete meile esitanud. Võite ka nõuda, et me kustutame kõik teie isikuandmed. See ei sisalda andmeid, mida me oleme kohustatud hoidma haldus-, õigus-või turbeeesmärkidel.

Kui andmete töötlemine põhineb teie nõusolekul, on teil õigus nõusolek igal ajal tagasi võtta, võttes meiega ühendust allpool esitatud üksikasjade abil. Pange tähele, et see ei mõjuta töötlemise seaduslikkust, mis põhineb nõusolekul enne selle tühistamist.

Samuti võime kasutada anonüümseid andmeid, mis tähendavad andmeid, millest teid ei ole võimalik identifitseerida:

• Teenuse hindamine;

• Haridus ja teadusuuringud; Või

• Rahastamis-ja müügiedenduseesmärgid.

Anonüümseks muudetud andmeid võib kasutada ka avaldatud aruannetes või töölehtedel ja konverentsidel.

Teatud tingimustel võivad teie isikuandmetega seotud andmekaitsealaste õigusaktide alusel olla järgmised õigused: • õ
igus taotleda juurdepääsu teie isikuandmetel
e; • Õigus nõuda oma isikuandmete parandamist; •
Õigus nõuda oma isikuandmete kustutamist; •
Õigus esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötl
emisele; • Õigus taotleda teie isikuandmete töötlemise piirami
st; • Õigus nõuda oma isikuandmete edastamist; ja • õ
igus nõusolek tagasi võtta.

Kui olete projektis osalenud partnerasutuse kaudu, võiksite pöörduda otse oma andmekaitseametniku poole. Lingid iga partneri privaatsuspoliitikale on allpool. Kui teil on oma andmete kasutamise kohta küsimusi või kaebusi, võite pöörduda asjaomase projektipartneri andmekaitseametniku poole. Kui see pole kindel, võtke ühendust juhtiva partneriga UCL-is.

Kuhu me teie andmed saadame?

Külastaja kommentaare võib kontrollida automaatse rämpsposti tuvastamise teenuse kaudu.

Kontaktandmed

Võite ka ühendust UCL-i kutsudes + 44 (0) 20 7679 2000 või kirjalikult: University College London, Gower Street, London WC1E 6BT.

Pange tähele, et UCL on määranud andmekaitseametniku. Kui teil on selle Privaatsusteatise kohta küsimusi, sealhulgas mis tahes taotlusi oma seaduslike õiguste kasutamiseks, võtke palun ühendust meie andmekaitseametnikuga, kasutades allpool esitatud üksikasju:

Lisateave

Kuidas me teie andmeid kaitseme

Oleme kehtestanud asjakohased turvameetmed, et takistada teie isikuandmete juhuslikku kaotsimist, kasutamist või juurdepääsu volitamata viisil, muutmist või avalikustamist.

Millised andmete rikkumise protseduurid on meil paigas

Oleme kehtestanud protseduurid, mis käsitlevad kahtlustatava isikuandmetega seotud rikkumist, ning teavitab teid ja kõiki kohaldatavaid regulaatorit rikkumisest, kus me oleme seaduslikult kohustatud seda tegema.

Milliseid kolmandaid isikuid me saame

Me ei saa andmeid kolmandatelt isikutelt, väljaspool neid organisatsioone, kes on seotud ABC-ga VLE programmi Erasmus + projektiga, nagu eespool nimetatud.

Milline automatiseeritud otsuste tegemine ja/või profiilianalüüs on seotud kasutaja andmetega

Me ei tee automatiseeritud otsuste tegemist ega profiilianalüüsi esitatud kasutajaandmetega.

Kaebused

Samuti on teil õigus esitada kaebus Infovoliniku ametile (ICO) (Ühendkuningriigi andmekaitseregulaator).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!